Kapea kookoskynnysmatto, sydämet

Vain 2 jäljellä! Toimi nopeasti. Toimitus jopa seuraavaksi päiväksi.

Ovh. 29,90 €
20,93
Säästät 30 %


Käytettävissä olevat toimitustavat: Lähellä paketti - Matkahuolto, Kotiinkuljetus - Posti, Postipaketti - Posti, Kotiinkuljetus - Matkahuolto, Ilmainen toimitus

”Sydämet”-Kynnysmatto valmistettu kookoskuiduista ja se toivottaa tyylikkäästi tervetulleeksi kotiin heti ovella. Etuosa koostuu luonnollisesta pintarakenteesta, joka on valmistettu 100% kookoskuiduista. Sydämet on käsinpainettu mattoon! Maton pohja on valmistettu luistamattomasta vinyylistä, joka pitää kynnysmaton tukevasti paikallaan. Maton koko noin 25 x 75 cm koko on ihanteellinen sisäänkäynnille!

Tärkeää tietoa säilytyspaikasta Kookoskuitukynnysmattomme on tarkoitettu vain sisäkäyttöön! Älä altista mattoa lumelle, sateelle tai pakkaselle, koska painatus voi haalistua, luonnon kuidut kärsivät ja väri voi muuttua. Ominaisuudet: Matto tuntuu luonnollisten kookoskuitujen ansiosta. Tukeva pohja luistamattomasta vinyylistä. Mitat: noin 25 x 75 x 1,5 cm Materiaali: Etuosa 100% kookoskuituja, Pohja vinyyliä Hoito-ohjeet: Mattoa voi ravistella, tuulettaa ja imuroida. Vältä pysyvää kosteutta, koska se voi haalistaa kuviota ja luonnolliset kuidut kärsivät. Suosittelemme maton käyttöä vain sisätiloissa!

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Magneetit, maatila
16,90

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Matot, Kotiin, Kotiin, Kotiin & sisustukseen, Kotiin & sisustukseen, Kotiin, Matot