Kynnysmatto, "Welcome home", harmaa

Tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty verkkokaupastamme. Alla linkki, josta voit tilata muistutuksen, kun tuotetta on jälleen valikoimassa.

Ovh. 39,90 €
31,92
Säästät 20 %
Käytettävissä olevat toimitustavat: Lähellä paketti - Matkahuolto, Kotiinkuljetus - Posti, Postipaketti - Posti, Kotiinkuljetus - Matkahuolto, Ilmainen toimitus

Polyamidista valmistettu pestävä kynnysmatto "Welcome home" teksti tuo hymyn vieraidesi kasvoille heti ovella! Sen lisäksi, että se on helppo hoitaa, liukumaton ja pestävä, se soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Pinta koostuu erittäin kierteisistä polyamidikuiduista, jotka ovat erityisen miellyttäviä ja pehmeitä rakenteensa ansiosta. Maton alapuoli on valmistettu luistamattomasta PVC: stä, joka kiinnittää kynnysmaton turvallisesti paikoilleen. Koko 45cm x 75cm x 1cm, joka on ihanteellinen sisäänkäynnille!

Tärkeää tietoa säilytyspaikasta ja hoito-ohjeista: Polyamidilattiamatot on tarkoitettu ulko- ja sisäalueille! Ne voidaan puhdistaa vesipesulla. Säännöllinen pesu tukee polyamidikuitujen imukykyä. Ominaisuudet: Käsinsuunniteltu teksti, laadukas kynnysmatto, vakaa ja liukumaton maton alapuoli.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Matot, Kotiin, Kotiin, Kotiin & sisustukseen, Kotiin & sisustukseen, Kotiin, Matot