Kynnysmatto, sydän, musta

Tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty verkkokaupastamme. Alla linkki, josta voit tilata muistutuksen, kun tuotetta on jälleen valikoimassa.

Ovh. 49,90 €
39,92
Säästät 20 %
Käytettävissä olevat toimitustavat: Lähellä paketti - Matkahuolto, Kotiinkuljetus - Posti, Postipaketti - Posti, Kotiinkuljetus - Matkahuolto, Ilmainen toimitus

Polyamidista valmistettu pestävä kynnysmatto  tuo aina hymyn kasvoillesi, kun kävelet ulos ovesta! Sen lisäksi, että se on helppo hoitaa, liukumaton ja pestävä, se soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Kaareva muoto antaa lattiamatolle erittäin tyylikkään ilmeen. Pinta koostuu kierteisistä polyamidikuiduista, jotka ovat erityisen miellyttäviä ja pehmeitä rakenteensa ansiosta.

Maton alaosa on valmistettu luistamattomasta PVC: stä, joka kiinnittää kynnysmaton turvallisesti aiottuun paikkaan. Koko 98 x 50 cm ja puoliympyrämuoto on ihanteellinen sisäänkäynnille!

Tärkeää tietoa säilytyspaikasta ja hoito-ohjeista: Polyamidilattiamatot on tarkoitettu ulko- ja sisäalueille! Ne voidaan puhdistaa helposti pesukoneessa 30 asteessa. Säännöllinen pesu tukee polyamidikuitujen imukykyä.

Ominaisuudet: Laadukas kynnysmato Vakaa ja liukumaton maton alaosa Ihanteellinen sisäänkäynnille!

Mitat 98 x 50 x 1 cm Materiaali: pinta korkeakierteisistä polyamidikuiduista, kääntöpuoli liukumaton PVC

Valokuvat @hanna_wol

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Kortti, Luovuus
2,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Matot, Kotiin, Kotiin, Kotiin & sisustukseen, Kotiin, Matot, Kotiin & sisustukseen