Jos et muista tilausnumeroa tai sähköpostiosoitettasi, voit myöt täyttää tyhjän lomakkeen täältä

 

Palautusehtomme:

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Ennen palautusta ole yhteydessä meihin sähköpostitse emma@emmasandmamas.fi. Myös kaikissa toimituksissamme on mukana palautusohjeet.

Palautuksen postimaksun maksaa asiakas. Jos asiakas käyttää ilmaista asiakaspalatusnumeroa ilman asiakaspalvelumme kanssa sopimista veloitamme palautuksesta käsittelykuluja 14,90€

Reklamaatiotapauksissa Emma's & Mama's maksaa palautuksen.

Paketin noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Noutamatta jätetyt tuotteet palautuvat varastollemme ja veloitamme noutamattoman paketin palautumisesta 24,90€ käsittelymaksun. 

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Otathan mahdollisissa palautuksissa yhteyttä sähköpostitse emma@emmasandmamas.fi.

Tuotevirheen korjaaminen

Otathan mahdollisissa reklamaatioissa yhteyttä joko soittamalla 0451778007 tai sähköpostitse emma@emmasandmamas.fiJos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin. Postimaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron. Klarnalla ostetut tuotteet palautamme Klarnan laskulle.

Sähköpostiosoite
Tilausnro

Klarna Checkout
kauppiaan tiedot